Fadølsudlejning

Lej et fadølsanlæg med microbrygget øl på fad. Nemt og bekvemt. 36,75 kr./L

NIDA BEER Fadølsudlejning

Findes der noget bedre end at se solen gå ned en lun sommeraften, alt imens du holder en kold fadøl? Det skulle lige være en kold fadøl fra et mikrobryggeri!

NidaBeer er en nem måde at få kvalitets fadøl til en god fest. Vi leverer Pale Ale, India Pale Ale, Tjekkisk Pilsner og Brown Ale på fad. Og så brygger vi efter årstiderne, så vi altid har spændende øl på fad, der passer til lejligheden.

Alle vores øl er mikrobryg med en batchstørrelse på 300L og derfor en god måde, hvis I gerne vil forkæle jeres gæster med noget særligt lækkert.best fake watches
best mens replica watches
replica watches reviews websites

Nemt at leje fadøl

Nida Beer Fadølsservice er nemt. Du skal blot fortælle, hvilke øl-typer I gerne vil have i hanen og hvor mange gæster I har inviteret. Så kommer vi og sætter anlægget op.

Når arrangementet er slut, så kommer vi og pakker fadølsanlægget ned og henter tingene igen.

Om NidaBeer Fadølsudlejning

NidaBeer udlejer fadølsanlæg og sælger mikrobrygget fadøl til både private og virksomheder og til alle festligheder. Uanset om I skal bruge fadøl til en sommerfest, fødselsdag, julefrokost, bryllup eller en reception, så garanterer NidaBeer for at mikrobrygget fadøl giver glade gæster. Vi hjælper jer fra start til slut – Fra antal fustager, fadølsanlæg og fadølshaner, afhentning eller levering, glas og meget mere.

Gode priser på fadøl

Mikrobrygget øl til en god pris

Selvom NidaBeer er et kvalitetsprodukt, så har vi gode priser. Alle vores øl sælger vi til 36,25 kr./L. Så der er ingen undskyldninger for ikke at forkæle jeres gæster med gode øl oplevelser.

  • Fustage 20L……………………………………..725 kr. inkl. moms
  • Fadølsanlæg m. 1 hane……………………375 kr. inkl. moms
  • Fadølsanlæg m. 2 hane……………………500 kr. inkl. moms
  • Levering & opsætning (Sjælland)…..375 kr. inkl. moms

FÅ ET TILBUD PÅ FADØLSUDLEJNING.ELLER HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring på /
+45 30202027

Vi kan hjælpe med dig med at bestille de rigtige mængder fadøl til din fest og de øltyper, der skal til for at sikre, at ingen tørster.

Nida Beer er et lille uafhængigt mikrobryggeri. Der brygger øl af høj kvalitet på et mindre – men meget sofistikeret og spritnyt brygværk. Brygværkets sammensætning, gør at der kan brygges stort set alle stilarter inden for øllets vidunderlige verden.
Bryggeren Nick Davidsen, har brygget øl i køkkenet i 14 år, før han sprang ud som fuldtidsbrygger – og jeg håber det smager dig.

Tesen før hver brygdag, eller før afprøvning af en ny opskrift er altid kvalitet over bundlinje.

Der brygges 3 faste øl, som forhandles på flaske. Derudover brygges der forskellige andre stilarter. Som er påvirket af sæson. De forhandles til ølbarer og restauranter.fake bell ross watches rolex milgauss replica top rolex replica